Minggu, 04 November 2018

AgentMile - Dünyanın ilk merkezi olmayan kiralık platform

Screenshot_184.png

AgentMile Agentmile, ev sahiplerine ve emlakçılara satışa sunulan ticari mülkleri listelemek için ideal bir platformdur. Bu teknoloji zincirleri üzerinde çalışan bir platform ve bu nedenle doğru ve gerçek ticari gayrimenkul kiracıları bulmak hiç sorun olmayacak. Bu platform, ticari gayrimenkul için geleneksel pazardan daha fazla kiralama fırsatı geliştirmektedir. Agentmile, yapay zeka üzerinde çalışan merkezi olmayan ticari gayrimenkul kiralama platformunun ilk örneğidir.

Ajanmile ICO Özellikleri
Ajanmile Emlak Arama, aradıkları mülkü bulmak için kolay ve hızlı bir yol sunar. Ayrıca çok şeffaf.
Project Projenin temeli olan zincir teknolojisi üzerinde çalışıyor. Aynı zamanda, kullanıcılar platformda yaptıkları her şey için mükemmel güvenlik ve işlemlerin tadını çıkarabilirler.
Organization Amaç Organizasyon sürecini bir bloklar zinciri aracılığıyla basit ve kolay hale getirmektir. Bu platform, kiralama sürecinin her aşamasında kullanıcılar için mükemmel bir uyum sunmak istiyor.
Long Uzun vadeli ve kısa vadeli finansal kiralama için aynı şeffaflık, güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlar.
ML Emlak arama, MLS Portal kullanımı nedeniyle hızlı, verimli ve daha az zaman alıcıdır.
Common Ortak veritabanına eklenen veriler, zincire eklendikten sonra değiştirilemez veya değiştirilemez.
Ajan takımı
Baranova-Rossine'den bu yana Vladimir, Agentmile'ın kurucusu ve CEO'sudur. Deneyimli bir girişimcidir ve geçtiğimiz on yılda birçok şirketi piyasaya sürmeyi başarmıştır. Yaware'in yanı sıra dükkânın CEO'su olarak seçilmiştir. Vladimir, e-ticaret ve ticaret alanlarına geldiğinde öncüdür.
Angel Luis Quesada Nieto Teknik Direktörü. Aynı zamanda Cubida'nın CEO'su. Ayrıca yumuşak beceriler konusunda da bilgili. AgentMile Geçtiğimiz birkaç yıl içinde 40'ı aşkın girişime liderlik etmek için ön plandaydı.

Screenshot_185.png

Konstantin Boyko-Agentmile Teknik Direktörü. Ayrıca web ve mobil uygulama geliştirme şirketinin CEO'su. Yazılım geliştirme ve FinTech'te çok iyi bir tecrübedir.
Ira Chopovska bir pazarlama yöneticisidir. Ternopil Ulusal Ekonomi Üniversitesi'nden mezun oldu. Vilai Vongsuso bir destek uzmanıdır.
Johnny Lee proje direktörüdür. Aynı zamanda daha akıllı şehirler ağındaki ürün ve hizmetlerin yöneticisidir. Agentmile’ın ürün tasarımcısı Montgomery Heighton’dur. Meihbaurhud'da bir UI tasarımcısı ve UTS'den görsel iletişimde lisans yaptı. Ürün Müdürü olan Chris Sergeant, yapışkan Pixel'in kurucusu ve dijital direktörüdür ve deneyimli bir UX / UI dijital ürün tasarımcısı ve yazılım geliştiricisidir. Ronald Kozielekki, Agentmile'ın operasyon müdürüdür.
Ajanmile danışmanları arasında Herb Kim, David Dennison, Nigel Salmon, Andres Riggioni, Manuel Infantry ve Mark Ryan yer alıyor.

Screenshot_186.png

Agentmile ICO kullanmalı mıyım?

AjanMile Agentmile, ev sahipleri ve komisyoncular için ideal bir kiralama platformu sunmak için gerekli tüm gerekli malzemelere sahip görünüyor. Müşteriler sorunsuz ve nakitsiz işlemler için acentelik platformuna güvenebilen emlak mülklerini satın almak istiyor. Platformda yapılan tüm detaylar, korsanların ve dolandırıcıların meraklı gözlerinden korunur ve korunur.
Tokenomiks
Token Satış Özeti
 Belirteç Adı: Agentmile Emlak
T ticker adı: emlak
 Jeton fiyatı: 1 jeton = 0,20 USD
 sert kapak: 20.000.000 USD
To Bir jetonun minimum satın alınması: 1 Wei (1 $ 'dan az)
To satış jeton miktarı: 100.000.000 emlak jetonu
Pr Halka açık Ön satış başlangıç ​​tarihi: 14 Haziran 2018 (00:00 UTC)
Advan Genel Avans satış tarihi: 1 Temmuz 2018 (23:59 UTC)
To Satış tokenlarına başlama tarihi: 2 Temmuz 2018 (00:00 UTC)
 Jeton satış bitiş tarihi: 2 Eylül 2018 (23:59 UTC)

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN, AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TAKİP EDİN:


YAZAR:rizalkurniawan58

ETH:0x7F983c8659F5Ed19011F5Be67dCd8F9644b2097A

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Prophecy.io Community Driven. Future Focused. Built To Win.

  Introduction: Derived from primitives found in natural life (entropy & psycho-social behavior) PoCD, or Proof-of-Committed Decay, is a...