Selasa, 27 November 2018

V-ID ICO İncelemesi - Blockchain Powered Validation Document


Herkese merhaba, Hızlı gelişen teknolojiye sahip küresel çağın, dijital para biriminde (Cryptocurrency), kripto proje projelerinden başarılı proje fikirlerinden ve konseptlerinden bekledikleri, daha çok dijital para birimlerine sahip olduğunu biliyoruz. -ID Proje, doğrulama için geliştirilmiş bir Blockchain fikrine sahiptir.

V-ID Platformu nedir?

V-ID, Blockchain Doğrulama Platformunun hileli belgeler için gerçek bir standart çözüm olması için en iyi adaydır.

V-ID platformundan geliştirilen blockchain sistemi ile, her dijital dosyanın güvenliğini ve yayıncı tarafından bilinmesini sağlamak için doğrulama ve doğrulamayı etkinleştiren genel ve güvenilir ilkeleri kullanan hizmetler sunar. çünkü blok zinciri değişmedi ve platformun ilerlemesinde şeffaf.

Kuruluşlar / yayıncılar herhangi bir dosyayı V-ID Platform doğrulama işlemi üzerinden kaydedebilir. Bu, bir belgenin özgünlüğünü birkaç saniye içinde gerçek veya yanlış olup olmadığına ve aynı zamanda doğrulamanın ücret gerektirmediğine dair çok yararlı olduğunu düşünebilir. V-ID platformu, kontrol edilen dosyanın bir kopyasını saklamaz ve bu nedenle Veri Koruma (GDPR) önerilerini kolayca karşılar. sıradan büyük ölçekli WIDIDI projelerine göre çok farklı olan V-ID, yapılandırılmış ve ölçeklenebilir bir konsepti ile benzersiz bir hizmettir.

V-ID platformu büyümeye devam edecek 3 yıl boyunca, V-ID, şifreli dosya korumasında kripto dünyasında ve güvenli ve çevre dostu internet bağlantıları için SSL'de pazar lideri olarak ortaya çıkacak. V-ID Utility Tokens, yayıncı kuruluşları tanımlamak, akıllı sözleşmelerde dijital parmak izlerini ve doğrulama işlemlerini doğrulamak için somut katma değer sunar.

[Sorunlar ve Çözümler]

Kullanıcılar kripto dünyasında ya da düzeltilmesi gereken zayıflıklardan biri olan dijital dosyalar ile kolayca kandırılırlar.

V-ID platformu, dijital dosyalar ile sahteciliği imkansız kılmak için blockchain teknolojisini kullanan hizmetler biçiminde çözümler sunar. V kullanıcıları iki gruba ayrılabilir: yapımcı ve alıcı. Kayıt dosyası V-ID'de oluşturulduktan sonra, alıcı bu dosyanın gerçekliğini doğrulayabilir.

[V-ID Platform Doğrulama]

V-ID platformu, dosyanın alıcısının dosyanın gerçekliğini ve içeriğini kontrol etmesini sağlar ve https://www.v-id.org adresindeki doğrulama terminaline girer. Dosyayı kontrol ettikten sonra, V-ID bir tarama raporu oluşturur. OIC (menşe ile ilgili bilgi sertifikası) PDF formatında sunulmaktadır. Sertifika veren taraf, dosya kendisi ve zaman damgası ve varoluş kanıtı gibi tüm veri blokları ile ilgili tüm bilgilere sahiptir. Doğrulama işlemi iki şekilde yapılabilir: V-ID sertifikalı çalışanlar tarafından doğrulama ve öz değerlendirme. Her kontrol için işlem bir V-ID jetonu ile yapılır. Bu işlemle ilişkili veriler blok zincirde olduğundan, doğrulayan taraf ve kontrol edilen dosya tamamen saydamdır.

Bu, Deniz Siber İttifak platformundan bir Rapor Vaka doğrulama sürecinin bir örneğidir.




[V-ID Jeton Satış Etkinliği]

15 Eylül 2018'de başlaması planlanan kamu Satış Jetonu etkinliği aşağıdakilerle karakterize edilir:
Ön Satış başlangıç tarihi: 15 2018
Genel başlangıç tarihi: 15 Ekim 2018
Satış Token Bitiş Tarihi 15 Aralık 2018
100 milyon dolarlık maksimum VIDT jetonu
VIDT jetonlarının fiyatı 0.20 $
Yumuşak kapak: 1 milyon dolar
Sert kapak: 8 milyon dolar

[V-ID Jetonu Dağıtımı]

Aşağıdaki programa göre 100 milyon (100.000.000) adet V-ID Jeton dağıtılacaktır.


[V-ID platform yol haritası]


[V-ID Platformu Proje Ekibi]


Bu projedeki ekip hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://token.v-id.org/?2#4


[V-ID Platformunun Sonuç]

V-ID platformu, bu platformun potansiyeli ile piyasadaki en büyük etkiye sahip olacaktır. V-ID Sayısallaştırma Platformunun yardımıyla Sahte kağıt dosyalarının giderek daha verimli ve güvenli olması için dijital dosya dolandırıcılığına geçtiğinden emin olun.

V-ID tarafından sunulan hizmetler hala yenidir, ancak benzersiz bir konsepte sahiptir. İlerlemeyi doğrulamak için en basit ve en güvenilir V-ID çözümü.

V-ID bir pazar veya özel bir uygulama değildir, ancak fiili bir standart haline gelmek için geliştirildiğinde büyük bir potansiyele sahiptir.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN AŞAĞI LÜTFEN ZİYARET EDİN:

Web Sitesi V Kimliği Doğrulaması: https://www.v-id.org/
Web Sitesi Jetonu Satışı: https://token.v-id.org/?2

YAZAR:rizalkurniawan58

ETH:0x7F983c8659F5Ed19011F5Be67dCd8F9644b2097A

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Prophecy.io Community Driven. Future Focused. Built To Win.

  Introduction: Derived from primitives found in natural life (entropy & psycho-social behavior) PoCD, or Proof-of-Committed Decay, is a...