Rabu, 07 November 2018

BitFXT


Merhaba arkadaşlar. Bu vesileyle, Lovar22 Afrika'daki en büyük blockchain hakkında bilgi yazdı.

Merak ediyorsun, değil mi?
Şu andan itibaren isim duyuyorum Bu, Afrika'daki en büyük blokçu. Öyleyse bu nedir?

Proje Bitfxt.
Bitfxt'i biliyor muydun?
Bitfxt, değerli blockchain yazılımı geliştiren bir IT şirketidir. Formunda, Bitfxt, herkes tarafından ve herhangi bir zamanda kolayca erişilebilecek etkileşimli ve kullanımı kolay merkezi olmayan çözümler üreterek, insanlara daha yakın "blockchain" getirmeyi amaçlamaktadır.
Bitfxt, kullanıcılar için bir şeffaflık, güven, hız ve memnuniyet ekosistemi oluşturmuştur. Afrika'daki en büyük cryptocurrency döviz kuru platformunu da inşa etti ve hızla Afrika'da en çok tercih edilen bir numaralı değişim oldu.

Bu nedenle, Bitfxt, mevcut platform ile işlem yapma, satın alma ve satma gibi işlemleri yaparken size yardımcı olabilir, sizi işlemlerden vazgeçirebilir.
Platformda ayrıca kendi cüzdanınız var. M-cüzdan, satın aldığınız jetonlarınızı saptırmak veya platformda sağlanan bir Cüzdan ile jeton alabilmeniz için kullanışlıdır.

Öyleyse nasıl çalışıyorsun?
İşe yeni başlayanlar veya gaziler için zor değil.

Ayrıca 6 parçaya bölünmüş Bitfxt olan bir özellik var, 6 bölüm nedir?

1.Per-to-Akran İşlemleri

Bitfxt değişim motoru doğrudan kişiye ve tamamen şeffaftır

2.siz Ödemeler

Platformdaki cüzdanın sınırları yoktur ve küreseldir. Bu, dünyanın dört bir yanındaki herkes tarafından ödeme yapmak ve almak için kullanılabilir.

3. güçlü güvenlik

Çünkü bu platformun bir parçası olan herkes için güvenlik önemlidir. Çünkü Bitfxt sigortalı bir CFID'dir. ya da Bitfxt üzerinde de olabileceğinin bir kanıtı olabilir ve en iyi endüstriyel güvenlik uygulamalarını izler.

4. Kolay fonlama

Bir kredi kartı veya doğrudan banka havalesi kullanarak hesabınıza fiat para biriminizle kolayca para yatırabilirsiniz. Kullanacağınız zamana göre kullanabilirsiniz.

5.Wallet

Bu cüzdanın varlığı ile tek bir uygulamada bitcoin ticaret, alışverişi, almak, göndermek ve saklamak için daha kolay hale getirecektir.

6. ÇEVRE MADENCİLİĞİ

BXT jetonlarını, mevcut olan bozuk para kasalarını kullanarak da yapabilirsiniz. Bu benim için çok karlı ve kolay.

ANINDA SATIN ALMA VE DAĞITIM:

ETİK ödemeniz onaylandıktan sonra Tokens Crypto BXT ICO tokenleri size ödenecektir. ETH'yi Exchange sitesinden göndermeyin. ETH'yi sadece MetaMasa, IMTOKEN, MEW (MY ETHER WALLET), EXODUS CÜZDAN ve TRUSTWALLET gibi ERC20 cüzdanlarından gönderin.

İstenen ETH numarasını aşağıdaki akıllı sözleşme adresine gönderin: 0x24d77c210a014b1e123a0878f6c903df74a2317b

İsim Token BITFXT COIN
sembol BXT
Basamaklı 8
Toplam tedarik 20m
Toplam ICO kaynağı 14M
Min. Katılım miktarı 0.01 ETH
YUMUŞAK CAP 2,000 ETH
SERT KAPAK 5.000 ETH

Sadece bir ICO değil, Bitfxt herkes için bir Bounty sağlıyor. Her şeyden sonra takip edebileceğiniz çok sayıda medyaya katılmak isteyen herkes, takip ettiğiniz Bounty sonuçlarından aldığınız bir jetona sahip olacaktır.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN, AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TAKİP EDİN:


YAZAR:rizalkurniawan58

ETH:0x7F983c8659F5Ed19011F5Be67dCd8F9644b2097A

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Prophecy.io Community Driven. Future Focused. Built To Win.

  Introduction: Derived from primitives found in natural life (entropy & psycho-social behavior) PoCD, or Proof-of-Committed Decay, is a...